Over DF

Dance Fusion is een bedrijf dat in het jaar 2011 van start is gegaan onder leiding van Jorien Bosklopper,  met de missie om alle leeftijden, van kleuters tot en met senioren, in aanraking te laten komen met verschillende stijlen dans.

Met de danslessen kan iedereen op een leuke, verantwoorde, sociale en dansante manier in beweging komen.

Door middel van dans word je gestimuleerd om te bewegen. Hierdoor verbetert o.a. je motoriek, coördinatie, techniek, kracht, lenigheid, bewustzijn (lichamelijk en ruimtelijk), ritmegevoel, beleving, discipline en uithoudingsvermogen, en nog veel meer.

Niet alleen fysiek word je uitgedaagd, ook je zelfvertrouwen groeit erdoor. Je ontsnapt uit het hedendaagse ritme, leert los te laten en zorgt voor heel veel lef!

Het doel is om je horizon te verbreden in dans, je te verdiepen in de technieken en je hier vooral veel plezier in te laten beleven!

Over Jorien 

“In 2011 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Theaterdans Uitvoerend met als major Jazz/Urban aan de Fontys dansacademie in Tilburg. Hiervoor heb ik de opleiding voor Docent Dans aan het Friesland College in Heerenveen afgerond, met als hoofdvak Moderne-dans. Tussendoor heb ik nog een uitstapje gedaan naar de opleiding Docent Drama op ArtEZ in Zwolle, maar ik miste dans te veel. Mijn behaalde minoren op de opleidingen zijn Engels, Show-Musical, Streetdance, Niet-Westerse podiumkunsten en Regie.

Tijdens de opleiding voor uitvoerend danser ben ik blijven lesgeven en tot op heden volg ik cursussen en workshops om bij te blijven in het dans- en docentenvak. Ook blijf ik me constant verbreden en verdiepen in verschillende dansstijlen zoals Hiphop/Urban, Moderne-dans, Jazzdans, Klassiek ballet, Salsa, en nog veel meer. Ook volg ik hier en daar theaterlessen. Dans en Theater zijn van jongs af aan al grote liefdes in mijn leven.”

Dance Fusion

“Waarom ik Dance Fusion heb opgericht is omdat ik van meerdere stijlen dans houd en het geweldig vind om deze met elkaar te kunnen combineren, te versterken en deze te kunnen delen met de dansers die ik lesgeef. Telkens als ik weer een nieuwe dansstijl leer, fascineer ik mij erover hoe verschillend maar toch vergelijkbaar deze zijn. Onder de naam Dance Fusion organiseer ik evenementen, geef ik dansworkshops, cursussen, projecten en privélessen.

Dans is mijn passie!”

Jorien Bosklopper